Big Dutch Bully Kennel
Creator of the perfect family pet

Champion Lyla X Persy Jackson

Medio September 2024 verwachten we de pups van de combinatie tussen Lyla en Persy. 

 

Stamboom Persy X Lyla

 REUEN

TEVEN

1ste keus KEEPER

1ste keus KEEPER

2de keus GERESERVEERD

2de keus GERESERVEERD

3de keus  GERESERVEERD

3de keus GERESERVEERD

4de keus GERESERVEERD

4de keus € 4000,-  BESCHIKBAAR

 

Lyla is afgelopen September kampioen geworden in Roemenië. Ze was de eerste teef die 4 shows achter elkaar beste teef overal is geworden. Ze domineerde de show. Natuurlijk hoop je dat zoiets ooit gebeurd maar toen het zo ver was, was dit best een grote verassing. Persy is ook een hele mooie showwaardige reu, waar we nog veel mee trainen en hopelijk ook nog kampioen kunnen maken. Persy is alleen een heel erg zachtaardige reu en vind showen best een spannende aangelegenheid. Toch hebben we goede hoop dat hij het op een dag goed gaat doen. De een is nu eenmaal stoerder als de ander. 

 

Alleen de 2de keus teef en reu zijn beschikbaar met fokrechten omdat wij dan ook zullen helpen bij het kiezen. Alleen show waardige pups zijn te koop met rechten zodat we het bully ras van goede kwaliteit kunnen houden. Niet elke pup groeit uit tot een correcte showhond. Heb je interesse neem dan zeker contact met ons op om een pup te reserveren. We vragen een aanbetaling van 20% van de pup prijs om je plek te reserveren.

Alle pups uit dit nest vertrekken als huisdier. Het is niet mogelijk om met deze pups te fokken. Uiteraard ontvangen zij wel een ABKC Stamboom.
Wil je toch fokken? Neem dan contact met mij op.
Je kunt op bereiken via app of telefoon +31 612703939

 

IMG_1759
IMG_1762 2
DSC03044
DSC03399 kopiëren
E80A1095
DSC00180 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram