Big Dutch Bully Kennel
Creator of the perfect family pet

Hoe het allemaal begon

Bedankt voor je interesse in ons en onze kennel.
We vinden het erg leuk dat je ook graag wilt weten wie er nu zorg draagt voor alle honden en de pups.
De Eigenaar van Big Dutch Bully Kennel is Martine  van Blitterswijk.  

Martine draagt zorg voor de honden, kiest de honden die we houden en match puppies met nieuwe gezinnen. In haar vrije tijd vind ze het erg leuk om foto's te maken en op pad te gaan met de honden of een van de pups. Samen met Robin hebben ze een dochter en een zoon. Regelmatig zijn zij ook te zien in de Lives en op instagram.

We zijn een echte hondenfamilie en nemen ze het liefst overal mee naartoe. Beide kids hebben ook al aangegeven twee honden mee te nemen als ze uit huis zijn zodat ze niet zonder dit fantastische ras hoeven te leven. Onze eerste hond is geboren in 2013 en ze is nog steeds bij ons aanwezig. Dit is nooit een fokhond geweest. Haar naam is Lois en ze is een kruising tussen een Pitbul en een amerikaanse stafford. Ze is een hele energieke hond met een heel groot hart. Mede door Lois zijn we ons gaan verdiepen in meerdere hondenrassen en is uiteindelijk ons hart gestolen door de Amerikaanse Bully.

Onze Visie
Wij brengen temperament, bouw en kleur samen. Al onze Amerikaanse Bully XL honden zijn getest op minimaal Heupdysplasie, elleboog dysplasie en DNA. We vinden het heel belangrijk om qua bouw zo dicht mogelijk bij de rasstandaard van de amerikaanse bully te blijven. We hopen in de toekomst een van de grootste en bekendste kennel te worden in Europa op het gebied van de Amerikaanse Bully. Daarbij hebben we inmiddels al 2 ABKC kampioenen en hopen daar elk jaar minimaal eentje aan toe te voegen.
Het karakter van het ras is iets wat wij heel belangrijk vinden en ook goed advies over geven. Laat ook altijd weten wat je zoekt in je toekomstige huisdier zodat we ook kunnen adviseren wat het beste bij je past.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram