Big Dutch Bully Kennel
Creator of the perfect family pet

Wordt jij ons nieuwe gastgezin?

1. Aanbetaling pup  €1000,-, tenzij anders overeen gekomen. De vergoeding krijgt met terug na afronding van gehoorzaamheid 2. 

2. Vergoedingen ivm in huis nemen hond: Voor een reu  €200 per dekking en voor een teef  €125,- per levend geboren puppy. Is de hond Kampioen bij de ABKC worden de vergoedingen € 250 per dekking voor de reu en € 175 per levend geboren puppy.

3. Op het moment dat de hond vertrekt vanuit de fokker zorgt de fokker er voor dat de vaccinaties volledig up to date zijn en krijgt met ontworming mee. Hierna zal het gastgezin dit zelf voorzien. Wij adviseren te titeren, omdat overmatig vaccineren niet gezond is voor de hond en verkocht de levensduur. Meeste vaccinaties blijven werkzaam tot volwassen leeftijd.

4. Wij adviseren een zorgverzekring af te sluiten voor de hond. Je weet nooit wat er kan gebeuren en de zorgkosten zijn extreem uit de hand gelopen zeker in Nederland. Vergeet ook niet te checken of honden ook onder je WA verzekering vallen. Voorbeeld: De hondt springt tegen een auto aan en hier komen krassen op.

5. Verplichte puppycursus en gehoorzaamheid 1+ 2 Een goed opgevoede hond is zeer belangrijk! Zeker met dit ras en de negatieve pers rondom het ras. Wij willen een voorbeeld zijn voor anderen dus is dit een vereiste! Zoek naar een hondenschool met kleine groepjes.

6. Geven van goede voeding. Wij adviseren het voeren van Proplan Lam en rijst puppy tot maximaal 6 maanden en hierna adult brokken. Vleesrollen van Best4dogs zijn ook erg goed, lam,eend en zalm mix. Brokken zijn tegen inkoop te verkrijgen bij ons. Bij afhaling van de pup krijg je de eerste zak van 18kg gratis mee. 

7. Het samenwerken in het halen en brengen in geval van showtraining, shows en dekkingen. Voorbeeld: Jullie brengen de teef voor de show naar ons en wij brengen ze erna weer thuis. Vaak is dit direct na terugkomst dus kan soms ook laat zijn.

8. We verwachten dat de hond eens per maand wordt gewassen en de nagels goed worden geknipt. Dit zodat ze er altijd mooi en verzorgd uit ziet. Je bent immers een boegbeeld voor ons.

9. In het geval van een teefje zal deze maximaal twee keer een nestje met pups krijgen. Tenzij een nest met 4 pups of minder dan doen we hetzelfde nest overnieuw. Dit gebeurd zelden. Het nest wordt bij voorkeur geboren bij de fokker. In enkele gevallen bij een klein nestje of als het gastgezin dit graag zelf doet bij het gastgezin. Fokker voorziet dan in alle materialen mbt het nest, denkend aan vitamines, medicijnen, speciaal voer.

10. Alle kosten rondom vruchtbaarheid en dekking zal de fokker voorzien.

11. We verwachten dat als er problemen zijn met de hond dat er met ons contact wordt opgenomen. Huidproblemen, darmproblemen of vachtproblemen. Dit omdat wij al veel hebben mee gemaakt en je op die manier dierenartskosten kunt besparen.

12. Mist goed opgevoed kan de hond tot deze met pensioen gaat kosteloos bij ons komen logeren tijdens vakanties. Dit dient wel ruimt van te voren worden aangevraagd zodat dit gelijk gecombineerd kan worden met eventuele showtraining en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. VOL=VOL

13. Het is de bedoeling dat de hond voor altijd bij het gastgezin blijft. Redenen waardoor dit niet zou zijn:
o Hond wordt verwaarloosd, lichamelijk of mentaal mishandeld. Zichtbaar letsel, kale plekken, extreem lange nagels, extreem vies, niet getraind/ opgevoed.
o Afspraken worden niet nagekomen: Niet op komen dagen bij showtraining, niet bij shows of dekkingsafspraken.

BESCHIKBARE HONDEN OP ZOEK NAAR GASTGEZIN

BDBK'S LOTTIE


BDBK'S IZZY Pocket teefje


BDBK'S ROAN

Mega lieve volledig opgevoede reu. We staan zeker open voor een pensioenhuisje. Het lieft maximaal 30 min rondom Goirle/Tilburg.

Dit omdat het mogelijk moet zijn voor Roan om af en toe gezellig met zijn moeder te komen spelen.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram