Big Dutch Bully Kennel
Creator of the perfect family pet

KYRA X MOTARO

Verwachte geboortedatum December 2024/Januari 2025

We hebben uit deze combinatie nog 1 reuen en 2 teven beschikbaar. De keuzes worden gemaakt met de leeftijd van zeven weken. De pups kosten allemaal € 4000,-  euro per stuk als huisdier. Wil je met de hond gaan fokken in de toekomst neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Geïnteresseerd of vragen app of bel naar +31 612703939

Reuen

Teven

1ste keus reu KEEPER

1st pick female KEEPER

2de keus reu  € 4000,- GERESERVEERD

2de keus teef  GERESERVEERD

3de keus reue € 4000,- GERESERVEERD

3de keus teef € 4000,-  GERESERVEERD

4de keus reu € 4000,-  GERESERVEERD

Indien geen 4de keus reu geboren wordt optie tot 

4de keus reu Lyla X Persy

4de keus reu € 4000,-  BESCHIKBAAR
Indien geen 4de keus teef optie op 2de keus teef Isabella X Kamau 2025

 

Stamboon Kyra X Motaro
Kyra is de perfecte teef, je ziet ze maar zelden met zo veel massa. Ze is een zeer massieve teef met een goed gebouwde voor- en achterkant. Wij hebben voor Motaro gekozen om een groter hoofd en een iets kortere neus aan de nakomelingen toe te voegen. Het is sinds kort Champion Motaro. We verwachten een zeer consistent nest omdat Motaro en Kyra qua lengte en gewicht vrijwel hetzelfde zijn. Wij houden ook van hem vanwege zijn super lieve karakter. Voor ons is temperament net zo belangrijk als structuur. Ook Motaro deelt dezelfde opa als Kyra, de beroemde Boogieman. Doordat we een beetje linebreeding toe te passen, krijgen we zeer consistente pups.
Kijk maar eens naar hun beide stambomen! Wanneer dit bloed zich verbindt, denken we dat deze puppy's super gespierd zullen zijn, brede voorkant, grote achterkant, rechte bovenlijn en grote hoofden. Alles wat je maar kunt wensen in een Amerikaanse Bully XL. Het grootste pluspunt is dat KYRA getest is op HD en ED met uitstekende resultaten en dat haar vader later dit jaar een gezondheidstest zal ondergaan.
Als ze volwassen worden, zullen ze waarschijnlijk rond de 52 cm zijn en tussen de 50 en 55 kg pure spieren wegen.
Dit is een unieke combinatie en met een pup van dit caliber ben je de enige in europa.

 

 

 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram